rebelz.se

2 BJJ KLUBBAR SLÅS IHOP!

Vi på Grappling Academy (BJJ) har bytt träningslokal och har utökat våra träningstider! Detta är en stor händelse då två stora aktiva klubbar går ihop och tränar tillsammans. Grappling Academy och Kött FC går alltså ihop och tränar tillsammans. Så nu finnes alltså Grappling Academy (BJJ) på Fjällgatan i Göteborg. Så här ser vårt nya schema ut:

Den nya lokalen är väldigt fin, bra mattor, ljus, bra stämmning, chins, dips, skivstänger, kettlebells, allt man vill. Kök, tvättmaskin och väldigt många goa gubbar. Det kommer bli riktigt bra BJJ i Göteborg nu!

Vi har våra målsättningar och riktlinjer innom Grappling Academy och detta är bara ett steg av många. Jag tycker det är något stort när 2 olika klubbar går ihop på det här sättet för att skapa något bättre. Något som ska sägas är att vi kommer alldrig växa ur vår egen kapacitet, Samtliga pass hålles av Paulo Sandsten i mitt tycke Sverige främsta BJJ instruktör. Jag kommer också att hjälpa till, Eliten och nybörjaren får samma kvalité av träning detta är väldigt viktigt för oss! Vi tror inte på att slänga fram instruktörer för tidigt för att det är bekvämt. Grappling Academy är ett recept för framgång, och det kommer fortsätta att vara det! och jag är väldigt stolt över att ha varit med och skapat det.

Facebook

Bor du i Göteborg och vill träna BJJ på riktigt, välkommen!