rebelz.se

SSWF: Anmäl intresse för EM-landslaget 2012

SSWF har gått ut med information om att man nu kan anmäla intresse för att bli uttagna till landslaget som åker till FILA EM den 27-30 juni. EM går i år i Bryssel Belgien.

Nu är det dags att anmäla intresse för EM i FILA Grappling som går den 27-30 juni i Bryssel. Observera att du behöver vara svenskmedborgare och minst 20 år för att deltaga (åldersgränsen har vi dock lyckats få undantag för tidigare). Förbundet kommer stå för kostnader till FILA (kost, logi och tävlingsavgifter) medan den tävlande får stå för resan.

Observera att i år är det nya viktklasser som gäller. En annan stor skillnad är att invägning sker strax innan tävlingen startar (tidigare dagen före). Även läkarundersökning görs vid invägningen. Ändringarna är gjorda för att minska ”hetsen” men viktnedgång inför tävling (rent medicinskt det mest riskfyllda momentet i brottning).

Herrar: -62 kg, -66 kg, -71 kg, -77 kg, -84 kg, -92 kg, -100 kg & +100 kg.
Damer: -53 kg, -58 kg, -64 kg, -71 kg & +71 kg.

Skicka anmälan till patrik.dahlin@hotmail.com senast den 20:e april. Det som minst bör ingå i anmälan är namn, viktklass och meriter (senaste två åren är av intresse).

Eftersom att FILA Grappling EM ligger så tätt inpå årets SM så kommer inte SM-resultaten påverka uttagningen eftersom att EM-landslaget måste vara anmält till FILA innan SM har gått.