rebelz.se

Glad midsommar!!!

Hallå alla glada sommarmänniskor!!!

Har inte skrivit sen VM men eft den tävlingen behövde jag samla tankar och känslor lite, vart en stor urladdning men utan det resultat som jag hoppats på.

Var inte hundra i kroppen när jag körde på grund av förkylning och kommer inte å igenom matcherna för personligen så tycker jag inte att de var så mycket att hurra för. Tack och lov så tar jag med mig tre månaders hårt slit och mycket utveckling och vänder mig mot framtida mål. Jag har många år framför mig och jag vet att det kommer finnas en tid för mig att glänsa. Bjj är mitt liv och jag ska ge allt jag kan för att stå högst på toppen och nå min potential.

Skulle även vilja bli samma sorts förebild som Leticia är för mig, för de tjejer som finns här i norden, så det ska jag också jobba på.

Är i gång med träning igen, men saknar san diego, den resan jag gjorde där fantastisk på alla sätt o vis. Att bo med ens sister och ens pojkvän är riktigt trevligt, att lära sig av de bästa är underbart och san diego i sig är fantastiskt vackert. I will be back there!!!

Men under tiden jag är i sverige så blir det inget latande, nu är jag äntligen frisk efter den hemska långa förkylning som varade från VM fram till förra veckan, och jag är träningssugen!!

Börjar äntligen bli av med jetlag också, heeeey!!!

Nej nu ska jag återgå till midsommarirandet, men det var rätt så bekvämt att gömma sig lite från matlagandet o blogga lite. Hörs snart igen!!!

Peace out!!!