rebelz.se

Slit i solen och sponsring

Jag har precis lagt sista pusselbitarna runt ett nytt sponsringsavtal; skrivit under, frankerat kuvertet och besökt en brevlåda och det känns sjuk bra.

Den här gången är det ett samarbete med kosttillskottsjätten MMsports.se .  Jag har varit kund hos MM i flera år till och från och det känns hur bra som helst att ett så stort företag vill ställa sig bakom min satsning och bidra till att jag blir så bra jag kan bli. Förutom produkter så sponsrar de också med ovärderlig kompetens. MM sports har ett otal talanger i sitt team där de flesta tävlar inom SKKFs sporter så det känns extra kul att de sponsrar något som ligger lite utanför deras vanliga prioriteringar.

Jag firade så klart det nya avtalet med att lägga en monsterorder som jag hoppas väntar på mig nästa vecka när jag kommer hem från Lysekil för nu börja det sina i skåpen. Efter Lysekil är det dags för Dynamix Summercamp och då kan det vara skönt å ha med sig lite proviant. Och på tal om Lysekil. Det råder lite radioskugga, eller i alla fall internetbrist där vi håller till så det kanske blir lite glesare med bloggandet. Jag ska göra så gott jag kan… Lovar.

 

 

Vi ses på mattan om vi inte ses i solen

 

/diana