rebelz.se

Fortsättning på en sista tävling.

Jag hade tydligen en match till i kroppen. Tydligen en hel tävling. Jag beslutade efter mycket om och men att ställa upp på bjj SM/RM. I mitt fall blev det veteran RM för tjockisar. Resultatet blev väl överaskande positivt. Grundformen kändes bra, men en förkylning gjorde att jag tvingades till vila inför tävlingen. Men nog hade jag en match till i kroppen. Eller två som det blev i detta fallet. Det var positivt att det var så pass många som valde att ställa upp i supertungvikten.

Jag hade dock glömt bort hur liten jag är i min viktklass. De var nästan ett huvud högre än mig och jag blir alltid lika förvånad.  dock hade jag inte glömt bort all väntan. Väntan, vänta, väntan och så lite väntan på det. Mig gjorde det inget. Jag vet om det sedan tidigare, men många frustrerade vandrade som osaliga andar i väntan på sin tid på mattan.

Men i stort så var det en hyfsad tävling. Jag har deltagit på betydligt värre under mina dagar.  Dessutom var det skoj att lyckas ta hem ett guld vid sin första bjj-tävling.