rebelz.se

En not-so-pretty lekamen…

Det har varit tyst från min sida ett tag nu, och det är mest för att jag inte har tränat särskilt mycket och så har jag varit arg över hela vistelserapporteringsgrejen. Träningen har det inte blivit mycket av då jag skadade knäet på EM i somras. Nåt ledbandgrejs, vet inte så noga, men ont har det gjort och instabilt är knäet. Ingenting som varit av helt i knäet i alla fall, så det var ju bra. Hur som helst är knäet mycket bättre nu och jag är lite mindre arg. Eller nej, jag är fortfarande arg så fort jag tänker på det, men jag försöker att inte tänka på RF och vistelserapporteringen.

I alla fall så har jag varit rätt deppig under en period på grund av dessa saker, vilket har resulterat i ingen träning, ätande av diverse godsaker eftersom det varit synd om mig för att jag inte kunnat träna. Denna kombination av att den mest fysiskt krävande aktivitet som jag engagerat mig i har varit att sträcka mig efter godispåsen och föra handen fram och tillbaka mellan påsen och munnen, under intaget soffläge, och att jag har tröstat mig med godis och glass i kopiösa mängder, har resulterat i en not-so-pretty lekamen för min del.

Men nu är det slut på det minsann! Jag har börjat köra på ordentligt med morgonpromenader på 1 timme varje dag. Jag kör löpträning för att få igång fettförbränningen och även ett program kallat Killer Cardio. Ska skriva mer om det någon gång, stört jobbigt är det i alla fall. När jag springer eller kör Killer Cardio-programmet har jag börjat skrika på mig själv. Jag fick idén från en av mina kollegor som berättade att hon har en crosstrainer som står framför en spegel där hon kör järnet medan hon skriker på sin spegelbild: ”Ät inte bullen!”. Blev inspirerad!

Jag skriker saker som: ”Vill du var tjock eller?! Nej just det! Rör på fläsket!” eller ”Jadu så här går det när man äter bullar serdu!” och ”Åtta minuter kvar! Sex minuter kvar! Kom igen! Du är stark men du är så jävla lat!” etc. etc. Det låter helt galet men det funkar sjukt bra för mig i alla fall. Inte fuskat en enda gång! (Och jag fuskar alltid i vanliga fall när jag tränar själv…) När jag är fit igen ska jag lägga upp en före-efterbild för er att beskåda. Jag vet inte hur ni är, men själv tycker jag det är sjukt inspirerande att se folks före-efterbilder 🙂

Utöver konditions- och fettförbränningsträningen, tränar jag såklart på KC. Jag har valt att inte återuppta min tävlingssatsning inom SW:n men som tur är finns BJJ och Shootfighting som närbesläktade kusiner, så tävlingsplaner finns absolut! 🙂

Och just det, jag klippte lugg för ett tag sen. Vet inte hur jag tänkte där riktigt… Lugg + träning = not so good… =/