rebelz.se

Nytt ar och nya krafter har nere

Vi invigde aret med att sta pa Copacabana stranden och se ett av dom haftigaste fyrverkerierna vi nagonsin har sett. Stranden var fylld av nyarsfiranden manniskor som dansade och skrek. 

 

Nu nar alla hogtider ar slut kan vi lagga fokus pa det som vi verkligen kom hit for. BJJ!!!! 

Vi har kort 2 pass varje dag vi kom hit i stortsatt med undantag med nagra dagar nar klubben varit stangd, vi har turistat eller varit sma forkylda. 

I veckan besteg vi Pico de Tijuca pa lite over 1000 meter. Bra traning som vi alla fick traningsvark av. vi var i Tijuca Forrest och promenerade i cirka 6 timmar i kuperad terrang. Wow vilken utsikt det var dar uppe pa berget! kan rekommendera er att (forsoka) bestiga det berget. 

Vi har haft den otroliga nçjet att fa trana med varldsstjarnor som Caio Terra, Samir Chantre, Vitor Paschoal och manga manga mer.  Trist for mig ar att dom flesta ar lattviktare men Robert har det harligt kan jag lova 🙂

Vi alla kanner att kroppen borja komma igang nu med traningarna och att vi kan kora nastan alla sparringar pa en traning aven om det ar 35 grader utanfor. 

Det skulle egentligen ha tavlats den har helgen men det blev flyttat till nasta. Bara bra for oss sa grabbarna kan bli annu mer bekvamma med varmen och kort hart sista veckan. Nasta helg aker vi over bron till Niteroi och tavlar. 

Under vara 4 veckor som vi nu varit har har jag lart mig otroligt mycket! Massor av nya tekniker, satt att se pa saker och erfarenheter. Tank er sjalva nar man sitter med varldsmastare och hor hur dom diskuterar om en liten rorelse eller vart basta stallet ar att greppa osv…. Man lar sig en del! Har filmat massor av intressanta rorelser, tekniker och sett att sparras som jag kommer ta med mig hem och borja lara ut. 

 

Vi har haft otroligt kul, nu ar det 2 veckor kvar. Vi kommer fortsatta lara oss allt vi kan har nere och ta med hem for att bli battre utovare. 

Det jag kan saga till er dar hemma som vantar pa nya tekniker. STRETCHA, STRETCHA, STRETCHA!!! 🙂

Nu ska vi ner pa stranden och vila upp oss infor kvallens traning. 

Vi har haft problem med internet hemma darfor har vi inte kunnat lagga upp bilder eller filmer fran traningen. vi haller pa att jobba pa det men vi far se om det lost sig innan vi aker hem eller inte. 

Trevlig helg pa er! OSSS