rebelz.se

Redo

I helgen är det (äntligen) dags för Nordic Open i  Nacka. Sista BJJ-träningen är avklarad, game plan är klar, matchstarten visualiserad och intränad. I nuläget är mina rörelser inövade och mina tankar är klara och skarpa. Det känns härligt att känna sig förberedd på allt. Detta är inte arrogans, men det känns underbart att känna att det ska till en väldigt stor sandbagger för att stoppa mig i min nuvarande form. Jag har ett fokus just nu, om mina motståndare inte har det så kommer det att kännas som långa fem minuter.

Jag har vikt den gi som jag tänker använda (Grips Cyborg, woho!) och bestämt mig för vilken reserv (Tatami Estilo 4.0!) jag ska packa med i väskan. Jag, två andra från Gävle Ju-Jutsu och min kompis Joel har bestämt att vi ska åka ner till Stockholm redan på lördag eftermiddag/kväll. Det känns skönt att inte behöva kliva upp kl 5 när man kan behöva gå match flera timmar in på eftermiddagen.

Jag vet inte hur jag ligger till viktmässigt, det var ingen anmäld i -100,5 när jag anmälde mig så jag valde +100,5. Det känns bra att inte behöva lägga fokus på vikten såhär några dagar innan. Jag har inte ens vägt mig, men det känns himmelskt att känna sig stark, lean and mean och tung (på toppen) på samma gång. Jag kan äta, dricka och fan till och med fika ända in i kaklet. Underbart!

Form inför Nordic

 

Från jag bestämde mig att tävla på Nordic fram till i måndags. Lite smalare, snabbare, smidigare, starkare och hårigare.