rebelz.se

Vad har UFC och Eddie Bravo Invitational gemensamt?

Båda går att se på UFC Fight Pass! Framöver kommer samtliga EBI-galor finnas tillgängliga via internettjänsten och EBI 6 kommer streama live den 24:e april.

Eddie Bravo sitter nog och ler just nu, förmodligen med ett ben bakom huvudet eller åtminstone i full lotus – succén med ”Eddie Bravo Invitational” fortsätter nämligen då UFC Fight Pass kommer börja sända världens mest spännande (?) NoGi-grappling evenemang, med start från Mexiko City den 30:e april.

Det är inte svårt att förstå varför UFC är intresserade av EBI 6 med tanke på namnen man lyckats locka till sig med den potentiella prissumman på $50,000 för vinnaren. Eller vad sägs om ”Cyborg” Abreu, Andre Galvao, Garry Tonon, Yuri Simoes, Richie ”Boogeyman” Martinez, Eddie Cummings, Dean Lister och Vinny Magalhaes? Inte alltför pjåkigt va? Och då har man ändå nio platser kvar att fylla…

Inga viktklasser, inga regler och det enda sättet att vinna på är submission. Mycket bättre än så blir det inte. Mer om EBI 6 hittar ni här på Grapplingbloggen när datumet närmar sig.