rebelz.se

Andre Galvao och ”Cyborg” Abreu drar sig ur EBI 6

Det som såg ut att bli den kanske mest välfyllda turneringen någonsin tappade nyligen två av sina främsta namn. Både Andre Galvao och Roberto ”Cyborg” Abreu har nämligen dragit sig ur EBI 6.

Med det sagt finns ändå mycket att se fram emot i april, bland annat då Garry Tonon, Yuri Simoes, Richie ”Boogeyman” Martinez, Eddie Cummings, Dean Lister och Vinny Magalhaes fortfarande hittas på deltagarlistan inför Eddie Bravos sjätte gala senare i vår.

20150830053051_galvaovscyborg1

Varför Andre Galvao och Cyborg drar sig ur står inte klart, däremot är det självklart ett hårt slag mot vad som skulle och fortfarande väntas bli den största Eddie Bravo Invitational någonsin. Den 24:e april anordnar man nämligen en turnering utan viktklasser där vinnaren kan vinna upp till $50,000 och få det nuförtiden prestigefulla EBI-mästarbältet trätt runt midjan.