rebelz.se

Outdoor Camp MMA Varberg 2016

Varberg-Outdoo-Camp-2016

Det är härmed MMA Varbergs stora nöje att i samarbete med Hallifornia inbjuda till Varberg Outdoor Camp 2016!

22-23 juli lägger vi för andra året i ordningen ut mattorna invid Varbergs fästning och Kattegatt. Det är dessutom med illa dold stolthet som vi i år kan erbjuda instruktörer som tävlat i det absoluta toppskiktet inom respektive idrott!

Dag 1 (22 Juli)
Kör vi no-gi med ingen mindre än skånefightern Mats Nilsson!
Mats har svart bälte i judo och BJJ, han har medaljer från internationella mästerskap i grappling, han har gått proffsmatcher i Cage Warriors och UFC och är förmodligen den enda figthern i världen som gjort entré i ringen till Carolas ”Tommy tycker om mig”. Mats grapplingstil kan beskrivas som brottningsstark och är väldigt applicerbar på såväl SW som MMA.

Dag 2 (23 Juli)
Förgylls av den forne BJJ-världsmästaren Janni Larsson!
Jannis svarta bälte i BJJ har ett linneage som heter duga, hon har vunnit VM som svart-, brun- och lilabälte, hon har vunnit EM som brun- och lilabälte och varit Pan American champion som brunbälte. Utöver vinster och medaljer i sin egen viktklass har Janni även haft stora framgångar i öppen vikt och är en av Sveriges internationellt mest framgångsrika kampsportare.

10-11 fredag och lördag erbjuder vi även gratis prova på-träning för alla med Hallifornias supporter-armband. Den enda utrustningen som krävs är short/tights och t-shirt/linne.

Biljetter
https://www.rallygate.com/org/hallifornia/varberg.outdoor.camp.2016/#/