rebelz.se

Helgens tävling: En historisk Nordic Friends Open i Sveriges nationalarena

Tänk att få möjligheten att tävla framför tusentals personer i Sveriges nationalarena… Vilken grej! I helgen får vi chansen då Nacka Dojo tillsammans med Budo&Fitness samt Fitnessgalan anordnar Nordic Friends Open den sjunde maj.

Nordic Open brukar ha två upplagor varje år men 2016 äger en bonus som heter duga rum. Detta år har de som vill nämligen chansen att tävla i Nordic Friends Open under Fitnessgalan som äger rum i Friends Arena nu i helgen.

Tänk vilken grej, att få tävla i en arena med kapacitet för nästan 70,000 åskådare! För er som inte redan anmält er är det bara att gå in på Smoothcomp.com och därifrån är ni inte mer än ett par klick bort från att delta i en av årets största europeiska BJJ-tävlingar.

Anmälningsavgiften låg på 400 kronor för både vuxna och ungdomar fram tills igår, de åldersgrupperna som finns tillgängliga för helgens tävling. Från och med idag höjdes avgiften. Den sista dagen att anmäla sig eller korrigera något i sin anmälning, exempelvis ändra viktklass och dylikt, är imorgon tisdag den tredje maj. Schema och brackets släpps på torsdag den femte, två dagar innan tävlingen som alltså äger rum på lördag den sjunde maj.

För mer information kan man besöka Nordic Open:s hemsida här.