rebelz.se

Helgens tävling: Bråwlis Submission Wrestling-tävling

Höstens tävlingssäsong mjukstartar med en skön lördag i Rålambshovsparken i Stockholm nu i helgen, där Berserk MMA bjuder upp till dans med Bråwlis SW-tävling.

Har ni haft en skön sommar? Inte alltför skön hoppas jag, då det äntligen är dags att börja tävla igen. Innan ”den riktiga” säsongen drar igång, med allt från Scandinavian NOGI Championship till ADCC Swedish Open är det dags att värma upp lite i Rålambshovsparken nu på lördag.

Bråwlis SW-tävling anordnas av Berserk MMA och är en prestigelös tävling ”där det ska vara kul att bli strypt,” som man själva beskriver det. Klockan 12.00 samlas vi under bron vid skateytan där tävlande delas in i viktklasser utifrån sin naturliga vikt, ingen mening att banta ner sig med andra ord. Erfarenhetsklasser finns men då man satsar på att samtliga ska få gå mellan tre till sex matcher kan alla få möta alla beroende på hur många tävlande som finns. Man kan även få motståndare av det motsatta könet.

Man använder sig av SGL:s regelsystem för fortsättare vilket innebär att slams inte är tillåtna och endast raka fotlås får tillämpas. Mer om regelsystemet hittas på Bråwlis Submission Wrestling-tävlings Facebooksida.

Anmälan är gratis och görs här. Syns vi i Rålis på lördag? Hittills ser väderprognosen bra ut och faktum är ju att lite ”touchbutt in the park” aldrig har skadat någon. Förutom Conor McGregor det vill säga, men det är en annan historia. Så, Rålambshovsparken nu på lördag, vi ses där!