rebelz.se

Helgens tävling: Svenska Cupen 2 i Norrköping

Rankingpoäng till SW-landslaget står på spel i Norrköping nu på lördag då det äntligen är dags för Svenska Cupen 2.

Den första upplagan av Svenska Cupen ägde rum i Eskilstuna den 21:a februari, för hela sju månader sedan. Nu i helgen är det dags för numero dos av Sveriges näst mest prestigefulla SW-tävling, åtminstone sett till rankingpoängen till SW-landslaget som står på spel.

Exakt hur rankingsystemet fungerar är något oklart, däremot är Svenska Cupen och SM i december de två tävlingarna där landslagsplatser står på spel. SM-mästarna och de två högst rankade i varje viktklass kommer erbjudas en plats i landslaget. Rankingpoäng går till 1-4:e plats i varje viktklass.

Svenska Cupen 2 äger rum i Yong-Gi Taekwondos lokaler på Nygatan 63 i Norrköping och anordnas av Primate Lounge. ADCC Pro-regler och viktklasser gäller vilket ni kan läsa mer om här. Tävlingsavgiften ligger på 250 kronor och betalas kontant på plats.

Invägningen äger rum mellan 8.00-10.00 och matchstart beräknas till 11.00. Anmälan görs via Smoothcomp.com.