rebelz.se

Helgens tävling: Swedish Open i Stenungsund

Äntligen är det dags för årets största svenska BJJ-tävling. Anmälan stänger idag – ta chansen och bli en av över 800 att tävla i Stenungsund i helgen!

Samtidigt som det är en av de största är Swedish Open även en av årets sista BJJ-tävlingar – nu i helgen invaderas Stenungsund återigen av grapplers från hela Europa som innan julförberedelserna drar igång på allvar ser fram emot att tävla i en fullpackad Sundahallen på lördag och söndag.

13151692_574381766062873_8131072288477525973_n

Sista anmälningsdagen är idag och registrering görs som vanligt nuförtiden på Smoothcomp.com. I skrivande stund är nästan 800 anmälda och vi hoppas på fler innan dagens slut!

All info man egentligen behöver hittas på Smoothcomp inklusive tips på boende för er som är sent ute.

Vad gäller vit- och blåbältenas öppna viktklasser är man snälla och tillåter tävlande i -76 (öppna viktklasser delas upp i plus och minus 76 kg för vit- och blåbälten) att flytta upp till +76 om man inte vill fortsätta banta efter att ha tävlat i sin egen viktklass. För vuxna (adultklasser) går man viktklassen på lördag och öppna på söndag.

Den här hösten har varit väldigt intensiv i tävlingsväg och efter att ha deltagit i de flesta stora tävlingarna runt Sverige och Europa är det oftast samma personer man stöter på i omklädningsrum, i uppvärmningsområden och på mattan. Nu i helgen syns vi för sista gången det här året.

Lycka till!

Foto: Von G Photography och Acman Production