rebelz.se

Inför Submit 3 – Erdem Erdal: ”Kan inte se hur jag ska förlora”

Inför Submit 3 – Erdem Erdal: ”Kan inte se hur jag ska förlora”
Erdem Erdal är en av fyra stjärnor att tävla i helgens Superturnering på Submit 3. Se vad han har att säga inför det efterlängtade mötet med Cemil Karahan här!

Grapplinbloggen frågade vad Erdem Erdal tänker om motståndarna i helgens Superturnering på Submit 3 i Rinkeby, hur han tror att han vinner och vad han planerar att göra med de 10,000 kronorna i prispengar:
Vad har du att säga om motståndet; Cemil, Tarik och David?
 Cemil: Förvirrad ung man som behöver tas ner på jorden igen, Tarik: Inte hört så mycket om tidigare, David: Fin kille som gjort enormt mycket för Jiu Jitsu och MMA i Sverige, kul att han vill vara med.
Hur ser du dig själv vinna?
 Första matchen tror jag att jag vinner ganska snabbt och enkelt, andra matchen blir nog svårare, men kan inte se hur jag ska förlora den heller.
Vad kommer du göra för prispengarna?
Vinner jag prispotten på 10 000kr så kommer jag donera varenda krona till organisationen Min stora dag, en organisation som ger en ovärderlig paus i ett sjukt barns tillvaro. Jag utmanar även mina motståndare att göra likadant.
Håll koll på Grapplingbloggen imorgon för nästa del i ”Inför Submit”-serien, där vi intervjuar Tarik HopstockFör mer info om Submit 3 kan ni läsa ”Helgens tävling: Submit 3 i Rinkeby” som publicerades i måndags.

Foto: Von G Photography