rebelz.se

Inför Submit 3 – Cemil Karahan: ”Jag ser mig själv avsluta båda mina matcher”

Inför Submit 3 – Cemil Karahan: ”Jag ser mig själv avsluta båda mina matcher”
Cemil Karahan är en av fyra att tävla i Submit:s Superturnering i Rinkeby den åttonde april – Se vad Prana:s stjärna har att säga inför den stekheta semifinalen mot Erdem Erdal här!

Grapplingbloggen tog tempen på Cemil Karahan inför Submit 3 i Ungdomens Hus i helgen, och frågade lite om motståndarna, hur Cemil tror att han vinner och vad han ska göra med de 10,000 kronorna i prispengar:
Vad har du att säga om motståndet; Erdem, Tarik och David?
 Har inte så mycket och säga om motståndet mer än att Erdem inte har något att göra i den här turneringen. Bielkheden och Tariks meriter talar för sig själva.
Hur ser du dig själv vinna?
 Jag ser mig själv avsluta första matchen inom första minuterna, min motståndare förlitar sig på sin explosivitet men han är klumpig vilket är en väldigt dålig kombo. Final matchen blir väldigt mycket tuffare men jag ser mig själv avsluta matchen innan tiden går ut.
Vad kommer du göra för prispengarna?
Inga planer för pengarna, kommer nog boka flyg och boende för VM i Los Angeles med de.
Håll koll på Grapplingbloggen imorgon för nästa del i ”Inför Submit”-serien, där vi intervjuar Erdem ErdalFör mer info om Submit 3 kan ni läsa ”Helgens tävling: Submit 3 i Rinkeby” som publicerades i måndags.