rebelz.se

Inför Submit 3 – Jonatan Westin

Inför Submit 3 – Jonatan Westin

Jonatan Westin kommer vara del av Submit:s Superturnering i Rinkeby i helgen. Lär er mer om Jonatan bakgrund inom både Jiu Jitsu och MMA här på Grapplingbloggen!

Jonatan Westin är en professionell MMA-fighter som tränar på Allstars i Stockholm. Av sina tio proffs-vinster har tre slutat med submission.

Jonatan möter Tarik Hopstock i sin första match och möter sedan vid vinst antingen Cemil Karahan eller Erdem Erdal i en final där 10,000 kronor i prispengar står på spel. Grapplingbloggen hade på grund av kort notis inte tid att kontakta Jonatan för en kortare intervju inför Submit 3.

Imorgon är det dags, Ungdomens hus i Rinkeby huserar en av de största turneringarna i svensk grapplinghistoria! För mer info om Submit 3 kan ni läsa ”Helgens tävling: Submit 3 i Rinkeby” som publicerades i måndags.