rebelz.se

Östersund BJJ Kids Championship

Östersund BJJ Kids Championship

Den 13-14 maj anordnas Östersund BJJ Kids Championship i Östersunds Sporthall. Tävlingen är en ren barn- och ungdomstävling. På lördagen kommer man köra en turneringsformatet ”round robin” (alla möter alla i grupper) med IBJJF-regler. På söndagen blir det ”dubbelt återkval” enligt IBJJF-regler. För mer info kolla tävlingen på smoothcomp.com.

Hej och välkomna till Östersund BJJ Kids Championship!

Östersund BJJ KIds Championship är en tävling speciellt för barn och ungdomar. Tävlingen arrangeras av ÖJK (Östersunds Jeet Kune Do Klubb). Tävlingen kommer vara den 13:e och 14:e Maj i Östersunds huvudarena för inomhussport Östersunds Sporthall. Vår ambition är att arrangera en av världens bästa tävlingar för barn och ungdomar. Tävlingen är för barn och ungdomar 4 till 17 år. Vi kommer att använda oss av Smoothcomp för registrering.  Det blir tävlingssystemet ”Round Robin” (dvs alla möter alla i grupper) med IBJJF regler för varje åldersklass på lördag. Medan på söndag blir det ”Dubbelt Återkval” enligt IBJJF regler.  Vi kommer att jobba hårt för att du som tävlande ska ha optimala förutsättningar att kunna prestera optimalt på tävlingen.

Anmäl er via den här hemsidan:
https://smoothcomp.com/event/176

Förtydligande kring tävlingen.

FÖLJANDE GÄLLER FÖR BARN
Vår ambition är att arrangera en välorganiserad och rolig tävling där våra barn kan få många matcher.

Åldersklassen är baserad på åldern de fyller i år d.v.s. om barnet fyller 8 år i år ska ni anmäla det till klassen 8-9 år.

När det gäller eventuella hopslagning av klasser tar vi tagit hänsyn till bälte, vikt och ålder. I vissa fall har vi blandat tjejer och killar. Vissa kanske känner att det inte är optimalt men vi hoppas ni har överseende.

Invägning för barn som tävlar kl.10-12 kommer att ske kl 8:00-9.30. Invägning för barn som tävlar efter kl.12 kommer att ske kl. 10.30-11.30.

Att tänka på som coach och föräldrar. Det är barn som tävlar. De är inte elitidrottare. Försök att bidra till en positiv atmosfär för våra barn. Det är super viktigt att de känner sig trygga och finner glädje i att tävla.

Det kommer att finnas Café och Kiosk med servering av lunch, snacks mm.

Disco på lördag kväll kl 19-22.

Vid frågor eller funderingar kontakta oss på roger.nissila@osdjkd.se eller ring +46 (0)70 57 46 640.