rebelz.se

Jag ar i paradiset/ Sun Diego!!!

Hej alla glada!

Igar lamnade jag Sverige bara for att hamna i paradiset! Jag ar i San Diego for att trana i tre veckor med Leticia Ribeiro, som sagt ar hon en av mina forebilder och jag har darfor sett fram emot denna resa valdigt lange. Sjalvaste resan var ju i och for sig hemsk!!! Nar det ar ungerfar en halv timme kvar tills vi ska landa pa San Diego airport sa sager de i hogtalaren att det ar for dimmigt i san diego och att vi kommer att landa i Ontario Los Angeles istallet for att sedan aka tillbaka till San Diego nar dimman forsvunnit.Trott som jag var somnar jag nar vi har landat och vaknar forst nar de sager att San Diegos flygplats ar stangd och att vi antingen far ta in pa hotell eller aka buss till SD. Lang story kort, tva timmar senare kommer jag fram till San Diego airport. Delar en taxi med an man gammal nog att vara min far, tror naiv som jag ar att han bara ar en vanlig sjal, nar vi kommit fram till tjejen som jag ska bo hos, pussar han mig pa halsen och sager: Heres my number call me and we can go out to dinner sometime during the week! Chockad men glad over en gratis taxiresa och over att antligen vara framme somnade jag klockan tva pa natten. Jag skulle egentligen varit framme klockan nio! Men detta ar bara borjan pa mitt aventyr!

Idag har jag gatt runt i downtown san diego dar jag bor, supernara till bade traningen och shoppingcetnret xD Klockan 5.30 kommer Leticia hamta upp mig for att sedan trana sw och BJJ pa ett stalle som heter victory. Forutom att vara grym pa BJJ ar hon aven valdigt valkomnande och snall! Det gym jag kommer trana pa nar jag ar har heter Fit athletic gym, jag tranade dar i juni efter Mundial och vet att det ar en grym anlaggning, sa nu hoppas jag att victory ar nat liknande. Oavsett lar det vara grym traning, jag ar sa taggad!!!! Jag kanner mig aterhamtad efter helgens tavling och jag hoppas kunna fa ut sa mycket som mojligt av traningen nar jag ar har. Ska forsoka vara som en svamp, suga at mig alla tips jag kan fa!

Jag fick fyra matcher i helgen och alla avgjordes pa avslut. I min viktklass korde jag forst mot Ingrid Janson, jag gick in hoppade guard, jobbade for en hog guard och gick pa triangel. Ingrid var stark och svar att halla nere men tillslut lyckades jag fa in den tillrackligt tight. Nasta match var finalmatch mot Lena viktorson, hon har langa ben och ar stark, hon korde valdigt aktivt i borjan, jag hoppade guard och hon jobbade pa bra for att passera den, minns tyvarr inte allt men fick till slut in ett armlas. Da var viktklassen klar, det kandes riktigt bra, jag fick mitt lilabalte i varas och det kanns som att varje tavling gor mig mer och mer bekvam med mitt lilabalte. Jag kande under tavlingsdagen en bra kansla, nagot som vi jobbar mycket med pa Nacka Dojo, att hitta en bra tavlingskansla och efter att ha laddat om var det dags for oppna. I f;rsta matchen motte jag Victoria, vet inte vad hon heter i efternamn, jag vet bara en sak om henne: hon ar nagra vitklasser over mig! Jag sa till mig sjalv innan, armdrag armdrag armdrag, gick in och forsokte ha lite avstand men hon gick in for kast, tog ett starkt grepp och lyckades ttill slut fa ner mig. De foljande minuterna var inte de bekvamaste i mitt liv, med lite ass on face hade jag god lust att klappa av och tacka for mig. Men sa kom min chans, jag turtlade upp, hon gick for ryggen och jag rullade tillbaka till min guard och helt plotlsigt fanns en arm dar. Jag avslutade pa armbar och det kandes riktigt bra!!! Av tva anledningar, dels for att matchen var slut och dels for att jag var i final! Efter lite vila fick jag mota Leoni Munslow, hon korde bra, jag hoppade guard trots att hon var i tyngre an mig for att hon var inte sa bred over axlarna, det sag ut som om jag skulle kunna kora lite av mina favoriter anda, och det funkade nastan, jag gick pa rmabar forsok som nastan satt, hon lyckades dock rulla ur den, jhag turtalde och borjade jobba pa oldschool, men fick inte runt min arm runt hennes lar, sa medan jag jobbade for att komma djupare in i halvguarden och kunna fa tag med den ovre amren i hennes fot sa lyckades hon banda up min arm och gick pa en americana, jag orkade inte halla emot och det slutade med silver for mi i oppna. Jag kanner mig nojd och glad over helgen. Det var en riktigt bra tavling med bra stamning! Speciellt kul var det forutom att coacha vara grymma ungar, att fa se Marcelo! Som har hjalpt mig mycket. Det ar en av sakerna man maste alska med BJJ, var man an kommer i valrden sa kan man hitta vanner! Pa tal om det borjar det bli dags for mig att fortsatta njuta av varmen och livet har. Har for ovrigt shorts och tshirt pa mig, det ar for varmt for jeans i fall nagon undrar. Saknar dock Dojon redan, trots att jag vet att jag far grym traning har sa varmer det alltid extra att trana pa hemklubben. Men nya aventyr vantar!

Vi hors alla coola grapplers!