rebelz.se

Traning, Sol och Hot tubs!!!

Hej alla skona grapplers!

Nu har jag varit har i paradiset i tre dagar, har hunnit trana 6 pass och det kanns ordentligt i kroppen. Leticia kor verkligen hart med mig, men det ar sa grymt kul och larorikt. Igar sparrades vi innan traningen och jag fick hjalp med lite olika positioner och jag hoppas kunna fortsatta att tappa till mina luckor! I tisdags akte vi till ett stalle som heter Throwdon men som av nan anledning kallas for victory. Jag har inte helt forstatt varfor annu men kanske vet till nasta inlagg. Dar korde vi forst Brottning, inte submission wrestling som hade trott och man kan lugnt saga att jag fick lite stryk, men dte var nyttigt! Sen efter korde vi BJJ. Traningen ar harlig for det finns folk i min storlek. Det kanns sjukt bra. Ikvall ska vi dit igen och kora BJJ. Throwdown ar inte lika flashigt som fit ar, dar vi vanligtivs tranar men dte ar sjukt stort. Throwdown ar som ett mekka for kampsport det ar minst atta olika rum med mattor och det ar inte sma mattor vi pratar om. Overallt man gar ar de olika sorters kamsportare. Man vrider nastan nakcken av sig forsta gangen man kommer dit for det ar sa imponerande att se.

Men imorse tranade vi bulgarian bag och konditionstraning pa fit! Det var sjukt jobbigt men sjukt kul, efter satt vi oss i hot tuben och bara njot av solen. Det har varit en riktigt varm och och vacker dag. Vi at sen lunch pa en brasiliansk resturang och om traningen och fit inte hade varit sa underbart sa hade nog maten varit dagens hojdpunkt! Livet borde vara sa har jamt, nar jag pratade med leticia sa sa hon att hon hade ingen anledning att inte vara en vinnare, for hon har allt hon behover har, skon installning inte sant? Vi pratade aven om hur viktigt det ar att ha mental styrka, nagot som ligger mig varmt om hjartat, fick svaret att ”Its the most important thing maxine”. Pa tal om skona kommentarer sa fick jag nog basta idag, vi hoppade upp pa block idag pa morgontraningen, och de var inte laga, och for alla som kanner mig, ni vet redan att hoppa inte ar min grej, efter nagra ratt sa komiska forsok att komma upp pa hogsta hojden skrattar Leticia: White people man, cant jump! Hehhe jag tyckte den var ratt sa klockren!

Nu ar jag inte ensam i paradiset heller, min harliga van Magga fran norge kom hit igar, ska lagga upp lite bilder senare, da kommer ni nog forstar vad jag menar med att vi har det ratt sa kul har!  Nej nu ska jag ta och sova lite innan traningen, annars lar det bli mos av mig. Hoppas ni har det kul och bra i sverige!

Peace out!!!