rebelz.se

Första inlägget!

Då var det dags för första inlägget, då känns det ju passande med en liten presentation och bakgrunds info. Det känns väldigt skoj att få blogga här måste jag säga, jag tänker i första hand skriva om min träning, tävlingar etc. Även kanske bjuda på lite videoklipp från träning och tekniker, lite smått och gott.
Orcbite min Sponsor. Jag och Christian

Jag är 25 år och bor i Göteborg tillsammans med min flickvän Thais som för övrigt delar samma intresse och tränar BJJ själv. Jag tränar och tävlar sedan några månader bakåt på Gladius MMA där jag stormtrivs, jag har väldigt skickliga instruktörer som August Wallén och MarceloYougi! Jag har tränat Brazilian jiu-jitsu regelbundet sedan 2005, innan jag började med BJJ hade jag tränat lite Shootfighting och stående kampsport som Kyokushin och Thaiboxning. 

Nu på senare år innan jag kom till Gladius, har min träning vart på GBG MMA under Joakim Engberg och Bruno Carvalho. Jag har också tränat en hel del i Polen hos Tomasz  Sczerek som är en utan Polens främsta grapplers och fristilsbrottare. Och naturligtvis min broder och grappling guru Paulo Sandsten från Gracie Barra Göteborg. Alla dessa nämda har hjälpt mig oerhört mycket i min utveckling.

Jag och Tomasz

Här kommer ett videoklipp på finalen i min vikt nu sisst på Fenix BJJ, där jag lyckas sätta en av mina absoluta favorit tekniker, helicopter armbar.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Lay_QHIucwc

Tills nästa gång, ha det så fint alla!