rebelz.se

Intresseanmälan till SW-landslaget och FILA VM 2011

Svenska Submission Wrestling Förbundet har släppt följande pressrelease gällande intresse för att få en plats i SW-landslaget som åker till FILA VM 2011 som går i Serbien den 29 september till den 1 oktober.

Utövare som är intresserade att delta på FILA Grappling World Championship i Serbien i september ombeds skicka in sin ansökan till SSWF:s landslagscoach Patrik Dahlin på patrik.dahlin@hotmail.com senast 30 juli. Landslaget kommer sedan att tas ut av Patrik tillsammans med SSWF:s styrelse.

De platser som finns att söka är:
Herrar: 60-65-70-75-80-90-110kg och öppen viktklass
Damer: 50-55-60-65-75kg och öppen viktklass

De sökande skall vara välmeriterade och tillhöra eliten i Sverige. I ansökan ska träningsbakgrund och tävlingsmeriter anges.

Enligt FILA reglerna får ett land inte skicka fler deltagare till VM än vad man hade på EM varefter inte alla platser kommer att tillsättas utan vissa platser kan lämnas tomma utifrån vad coach och styrelse bestämmer. Endast elitutövare med medaljchanser kan komma i fråga med tanke på det begränsade antel vi får skicka och vår budget.

Förbundet kommer att stå för tävlingslicens, tävlingsavgift, boende på hotell samt mat. De sökande får vara beredda att stå för sin flygbiljett och fickpengar samt eventuella andra omkostnader.