rebelz.se

Stockholm, Dynamix Summercamp plus lite bilder!!!

Hej alla glada!

Här kommer en liten uppdatering från mig, har varit hemma i Stockholm ett tag nu men saknar Brasilien sjukt mycket. Tack och lov för Dynamix summercamp, så fick jag massa grym träning precis när jag kom hem så det kändes värt att komma hem ändå. Dynamix summercamp var helt underbart, förutom att jag var förkyld hela lägret så var det en grym vecka. Fick träna med många jag kände och många nya så jag var glad. Speciellt kul var det att gå instruktörskursen, man lär sig en hel del även om man gått den innan så gav det mycket att färska upp och tänka lite över hur man är som instruktör. Fick även möjlighet den här helgen att instruera på Summercampet för ungdomar vilket var riktigt kul, det är så kul att instruera, men roligast av allt är ändå att träna och träning har det varit gott om.

Sen jag kommit hem har det blivit mycket träning inklusive egna pass med några av tjejerna och grabbarna på klubben. Har varit riktigt skönt att fokusera på tekniker som vi vill nöta in och få jobba på delar av mitt game som jag vill utveckla men som inte riktigt hunnits med i alla tävlingsförberedelser men nu till höst är det inte lika mycket tävlingar vilket lämnar mer utrymme för fysisk uppbyggnad och mer analyserande av mitt game. Den här veckan har det blivit totalt 12 pass och efter dagens vila är jag sugen på mer. Har en vecka till innan skolan börjar och det blir dags att organisera om lite i schemat men just nu är träningen mitt liv. Allt annat organiseras efter träningen och jag gillar att ha det så. Men det ska bli kul att skolan börjar ändå, hoppas jag.

Blir dock inte lika mycket resande framöver och det känns lite konstigt, i vår blev det mycket resande och det var grymt härligt men på något sätt är det skönt att sova i sin egen säng och få träna hemma i Nacka som är verkligen som ett andrahem. Dessutom saknar man sina träningskompisar så mycket när man är ute och reser, idealsituationen skulle vara om man kunde ta med sig alla man gillar när man reser. På tal om resande och träningsutbyte så hade jag möjligheten att träna ett pass för Sidney Silva innan han åkte tillbaka till Las Vegas efter sommarlägret och det var verkligen grymt. Det är så grymt när man får sig aha-upplevelser när man tränar, och han visade några grymma trix som öppnade ögonen lite på mig i alla fall. Grymt kul med träningsutbyte.

Aja snart dags att ge mig för idag men först lite bilder från brasilien:

Den första är mig på podiet och den andra är efter att ha tötmt örat på arenan, rosa och glad!

 

 

 

 

 

Peace out!!!