rebelz.se

Epic Fighting! + Tony Larsson + ACBC dag 2&3

Det har vart en fullspäckad helg minst sagt! Först av allt vill ge ut lite cred till min nya sponsor Epic Fighting! Som inte bara sponsrat mig utan även hjälpt vår klubb 414 Grappling Academy otroligt mycket! Med allt från banners på facebook, klubb logga, medlems rabbatter på deras utbud, klubb t-shirts och hoodies. Dom hjälper oss tom med vår nya hemsida som kommer snart.
Jag är oerhört tacksam för att dom stöttat oss och gjort allt så bra och gjort det möjligt för oss att köra vårat race med sån stil! Kul när ett företag går in och hjälper till med små saker för kärlekens skull, som man kanske inte ens skulle fått cred för! Tack från hela Grappling Academy

Jag tillsammans med Boris och resten av Epic crew!

I Lördags var svartbältet Tony Larsson från Uddevalla återigen på besök hos 414 och lärde ut många nya saker. Dom flesta känner nog redan till Tony men för er som inte har tränat med honom så kan jag säga att han är otroligt pedagogisk och hans pass är mycket bra! Han gick igenom attacker i serie från sidecontrol, det var något alla nya uppskakattade då det var en röd tråd igenom alla tekniker. Jag lärde mig även en del nya saker!
Här kommer ett filmklipp trån träningen där jag gör några lås, med Tonys vakande öga. Hoppas att Tony vill komma ner fler gånger för det är väldigt lärorika pass!
httpv://youtu.be/tTOCGpqGGhk

ACBC 2011
Direkt efter seminariet så åkte vi upp till Angered där  Andreas Mark från 414 skulle tävla. Andreas representerar IF Göteborgs Team Box i boxning! Här värmer Andreas upp. Andreas duktige och hårda tränare Stig slår mig hårt i magen och jag försöker hålla minen 😉 haha.
httpv://www.youtube.com/watch?v=no5L-dDBj34

Jag är så glad att han kommit tillbaka så här starkt som han gjort det är riktigt inspirerande! Andreas boxades perfekt i semin och vann även den på 3-0

Dagen efter var det final mot en boxare från Angereds Boxningsklubb, det var mycket snack om motståndaren då ingen såg honom väga in? och dagen innan vart för tung. Andreas var lite nervös, men han gick in och krigade, resten är hisoria. Guld i -75kg C på ACBC 2011 för Andreas Mark!

För er som är intresserade finns det matcher på vår youtube kanal filmat av Josef Andersen!
http://www.youtube.com/user/414GrapplingAcademy