rebelz.se

Snart landslagsläger!!!

Hallå allihopa!!!

Tänkte försöka vara lite duktig med bloggandet innan EM, och under också för den delen men det är alltid lite svårare för mig i alla fall, att blogga under en stor tävling. Det tar ju lite tid att samla alla tankar och sånt. Men ska göra mitt bästa. På tal om EM så märks det på träningen just nu att det börjar närma sig. Varje träningspass så försöker man förbereda sig så gott man kan. Man försöker pusha lite mer för man vet att snart är det dags.

Den här veckans träning har varit bra, var lite småförkyld förra veckan men nu mår jag bra igen tack och lov. Finns ju inget tråkigare än att vara sjuk, blää säger jag bara. Idag tränade jag med underbara Linda, har inte tränat så mycket med henne på sistonde men idag blev det äntligen av. Vi körde en fysrunda på morgonen och jag kan bara säga att jag hoppas att alla har någon i deras liv som Linda. Någon som peppar när man blir trött, är på en när man slarvar, och framför allt skriker och pushar så att man vill ge sitt absolut bästa. Ja jag hoppas att alla har någon som peppar lika bra som Linda!!

Känner mig väldigt glad över mina träningskompisar just nu, tränade med Tove idag och igår och det är så skönt att köra med någon i min storlek som utmanar mig och som är så duktig som hon. Gillar henne skarpt, och är glad att hon kommer på landslagslägret i helgen, vi blir ett bra gäng verkar det som!! Fick även nöjet att rulla med Ralf igår som gav mig bra motstånd, har inte kört med honom på ett tag så det var extra kul att köra igår för det mer varierat. Blev bra sparring om än lite tungt nu när jag är på väg ner. Vägde 57.7 imorse, så går sakta men säkert åt rätt håll!! Har dock tränat mest med Johannes på sistonde och det känns bra, inte så många killar som man kan köra med som inte musklar som galningar trots att du är typ 20 kilo lättare. Nej när man hittar en kille som man kan träna med på ett bra sätt, då blir man riktigt glad. Ser dock fram emot att få tävla mot nya  människor också!! Ja här ser amn fram emot mycket. Måste dock erkänna att jag ser mest fram emot värme. Please give me summer sooooooon!!!!

Ska vila imorn och på torsdag, har tenta på torsdag och sen på fredag blir det landslagsläger!!! Längtar efter fredag som en galning!!!

Hörs!

Peace out!!!