rebelz.se

Sjöhäst

Vilodagen har spenderats på Sea Life här i Birmingham.Det är en inomhus park fylld med jättestora akvarium där man kan kolla på typ allt som lever i ett hav. Rätt häftigt att se hajar och sköldpaddor på 250 kg simma omkring över huvudet på en.
Har även hunnit tvätta mina träningsgrejer och är nu redo för en ny träningsvecka.

Imorgon blir det 2 pass, förmiddag med teknik och sedan drillar och sparring på kvällen.
Träningen här skiljer sig lite från vad jag är vad vid. Hemma kör vi oftast rätt lång uppvärmning med många olika övningar, här kör vi en kortare, rätt intensiv uppvärmning för att sedan drilla kast och nedtagningar i 5 minuter vardera. Sedan går man oftast igenom ett par tekniker som man också drillar 5 minuter vardera. Jag tycker det är bra att man får drilla tekniken i 5 minuter vardera, det känns som att träningen blir mer effektiv än när man byter vem som gör tekniken mer oregelbundet och fler gånger. Efter teknikdelen så är det 5 minuters ronder sparring i ca 40 minuter och eftersom vi är rätt många på mattan så blir det att en grupp sparrar i 5 minuter medan den andra gruppen vilar i 5 minuter. Hemma kör vi alla på mattan och efter avslutad sparring tar alla bara ett steg till vänster och så rullar det på.

Det är inte bara jag som har åkt hit för att träna på klubben, just nu är det folk från Brasilien, Polen och Irland bland annat. Tydligen så kommer det ofta folk utifrån för att träna här på klubben. Dock ingen fler svensk just nu, men det kommer kanske.

Får det fortfarande inte att funka med bilduppladdningen men jobbar på att lösa det.

Hörs!