rebelz.se

Har tränat två pass idag

Har tränat två pass idag, men inte ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen som vanligt. Jag vaknade tidigare än tänkt, åt lite frukost och bestämde mig för att gå på nogi-passet som är innan gi passet. Vi körde lite olika variationer på en dubbel-leg, samt lite passeringar från butterfly guard och sparring. Sparringen gick hyfsat, var lite trött då detta är sista dagen av träning den här veckan. Men jag bet ihop och körde alla ronder. På gi-passet direkt efter så körde vi också några nedtagningar. Hur man byter till singel-leg när man går på en dubbel-leg och motståndaren kopplar giljotinen t.ex.. Därefter drillade vi några svep från spiderguard och sen sparring.

 

Efter avslutat sparring så var jag bjuden på middag hos en av killarna som tränar på klubben. Vi åkte hem till hans hus och jag fick träfffa hans familj. Han hade även bjudit in två andra från klubben på middag. Han bjöd på två sorters lamm, kyckling, ris och auberginer. Till efterrätt så bjöd han på någon slags rispudding och te. Riktigt gott och trevligt. Blev mycket snack om jiu-jitsu, skillnaden mellan England, Sverige och deras respektive hemländer. En från Frankrike, en från Marocko och en från Afghanistan! Riktigt spännande att få höra om andras kulturer.

 

Börjar känna av en liten förkylning så det ska bli skönt med vila imorgon, gjorde även illa handen idag på sparringen men tror inte det är någon större fara. Vila och mat imorgon så är jag redo för en ny träningsvecka på måndag!

 

Hörs!