rebelz.se

Helgens tävlingar: SM i BJJ och Yamasaki Open i Göteborg

Kommande helg blir en intensiv sådan med Svenska Mästerskapen i BJJ och Yamasaki Open på lördag respektive söndag i Göteborg. Här på Grapplingbloggen hittar ni allt ni behöver veta inför helgens tävlingar!

SM i BJJ går av stapeln i Lundbystrandshallen i Göteborg nu på lördag den 17:e september och är som tidigare år endast öppen för lilabälten och uppåt. Anmälning till tävlingen samt info om viktklasser och dylikt hittas på Smoothcomp.com.

13895071_1295802080432316_8972427828514723834_n

För oss lägre graderade finns fortfarande anledning att åka med ned till Göteborg (om man nu inte är bosatt på västkusten) och stötta träningskamraterna som tävlar i SM då Yamasaki Open äger rum dagen efter, på söndag den 18:e september. Det handlar om en BJJ-tävling som även den äger rum i Lundbystrandshallen.

Yamasaki Open är i sin tur endast öppen för vit- och blåbälten, anmäler sig gör man även i detta fall på Smoothcomp.

Klara_Tibbling_2

Ses vi i Göteborg i helgen?