rebelz.se

Helgens tävling: Julklappen SW-tävling hos Berserk MMA

Berserk MMA hjälpte till att sparka igång tävlingshösten med Bråwlis och stänger likväl ut året med en SW-tävling i sann julanda. 

15179106_1338024169573661_2066752793598421728_n

Julklappen är alltså tänkt att vara en avspänd SW-tävling för att på ett skoj sätt runda av en intensiv tävlingshöst och välkomna en efterlängtad julsäsong. Det är kostnadsfritt att delta och anmälan görs här.

Tävlande ska vara över 18 år och kommer ställas mot motstånd i ungefär samma storlek och erfarenhetsgrad. Då målet är att alla ska få gå mellan tre och sex matcher kan storlek, kön och dylikt skiljas åt något i viktklasserna men man kommer göra sitt bästa för att skapa så jämna och rättvisa viktklasser som möjligt.

Julklappen äger rum på Hjärnegatan 1K i Stockholm nu på lördag den 17:e december med start kl. 12.00. Regler och mer info finns att läsas på Julklappens Facebook-sida.

God Jul och Gott Nytt År hälsar Grapplingbloggen och tackar för Berserk MMA:s tidiga Julklapp!